Αρχική Σελίδα

Huizhou Tianzhuo Chuangzhi Instrument Equipment Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

Huizhou Tianzhuo Chuangzhi Instrument Equipment Co., Ltd.

Η Co. εξοπλισμού οργάνων Tianzhuo Chuangzhi Huizhou, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις των οργάνων δοκιμής ακρίβειας για την περιβαλλοντική και οπτική ολοκλήρωση. Από την έναρξή της, η επιχείρηση έχει ενώσει τα αποτελέσματα τεχνολογίας και ανάπτυξης της ομάδας Ε&Α, που έχουν θέσει στερεά θεμέλια στην οπτική, το περιβάλλον και τις σχετικές τεχνολογίες, και έχει εισαγάγει διάφορα πρακτικά και δημοφιλή όργανα στη βιομηχανία.

Κατά τη διάρκεια των ετών, η τεχνολογία της επιχείρησης και οι ικανότητες καινοτομίας Ε&Α έχουν κερδίσει μια φήμη στη βιομηχανία, που εξασφαλίζει τα τεχνολογική πλεονεκτήματα και τη εξυπηρέτηση πελατών και την υποχρέωση. Εμμένουμε πάντα στην παραγωγή και τον ανεφοδιασμό υψηλού - η ποιότητα αλλά τα εύλογα διατιμημένα προϊόντα, και το εκτενές δίκτυο υπηρεσιών μας επιτρέπουν στα άριστα προϊόντα μας για να παραδοθούν στους πελάτες μας κατά τρόπο έγκαιρο και έγκαιρο. Η άριστη απόδοση δαπανών και η διακριτική υπηρεσία μεταπωλήσεων έχουν καθιερώσει μια καλή εικόνα εμπορικών σημάτων για την επιχείρηση και την κερδημένη ευρεία αναγνώριση από τους κινεζικούς και ξένους πελάτες.

Εταιρικοί πολιτισμός και επιχειρησιακή φιλοσοφία:

Η ποιότητα είναι η ζωή μιας επιχείρησης. Η αφιερωμένη υπηρεσία είναι ο στόχος μας. Η λογική τιμή είναι ο στόχος μας. Συγχρόνως, επιμένουμε στην αρχή ότι οι πελάτες είναι Θεός, προσπαθούν για την τελειότητα στην τεχνολογία, βελτιώστε συνεχώς

το τεχνικό επίπεδο, και προσπαθεί να παρέχει στους πελάτες τα υψηλής ποιότητας προϊόντα

και προσπαθήστε για την αποδοτικότητα για τους πελάτες.

Κίνα Huizhou Tianzhuo Chuangzhi Instrument Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ποιοτική πολιτική επιχείρησης:

Ακεραιότητα-βασισμένη στο, η ποιότητα είναι η ρίζα, η υπηρεσία είναι προσεκτική, η καινοτομία είναι ατελείωτη, δημιουργεί μια καλύτερη ζωή

Ακεραιότητα-βασισμένος στο, προσανατολισμένος στους πελάτες, και ακολουθήστε τη ικανοποίηση πελατών

Ποιότητα πρώτα, επαγγελματικά πρότυπα, που παρέχουν τα άριστα προϊόντα

Να είστε γενναίος στην καινοτομία, αποδοτική, και δημιουργήστε τα κέρδη για τους πελάτες

Πάρτε την κοινωνία και επιστρέψτε στην κοινωνία για να δημιουργήσετε μια καλύτερη ζωή.

Αποστολή επιχείρησης:

Ενισχύστε τη διαχείριση, βελτιώστε συνεχώς την ποιότητα της τεχνολογίας για να ικανοποιήσετε τους υπαλλήλους, τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους επενδυτές, έτσι ώστε η επιχείρηση μπορεί

οργανώστε ορθολογικά τις διαδικασίες του και επιτύχετε τη βιώσιμη ανάπτυξη.

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Εξαγωγέας

Μάρκες : Λογικός

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 3,000,000-5,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 1996

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

ιστορία της εταιρίας

Ιδρυμένος το 1996. Τοποθετημένος στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ Κίνα - το εθνικό αστέρι της επιχείρησης δήμων Enterprise.Our είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή και τις πωλήσεις της οπτικής οργάνου μέτρησης ακρίβειας ενσωματώνοντας την οπτική, τα μηχανήματα, και την ηλεκτρονική.

υπηρεσία της εταιρίας

Ενισχύστε τη διαχείριση, βελτιώστε συνεχώς την ποιότητα της τεχνολογίας για να ικανοποιήσετε τους υπαλλήλους, τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους επενδυτές, έτσι ώστε η επιχείρηση μπορεί να οργανώσει ορθολογικά τις διαδικασίες της και να επιτύχει τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ομάδα επιχείρησης

Συνεχίστε τη διαχείριση ομάδων, βελτιώνοντας συνεχώς την τεχνική και την ποιότητα για να ικανοποιήσει τους υπαλλήλους, τους πελάτες, τους προμηθευτές καθώς επίσης και τους επενδυτές και για να οργανώσει ορθολογικά τη λειτουργία, και πραγματοποιώντας τη βιώσιμη ανάπτυξη.

业务范围

Η επιχείρησή μας είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή και τις πωλήσεις της οπτικής οργάνου μέτρησης ακρίβειας ενσωματώνοντας την οπτική, τα μηχανήματα, και την ηλεκτρονική.

Κίνα Huizhou Tianzhuo Chuangzhi Instrument Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

生产设备

Αναφέραμε την ανάπτυξη του προηγμένων λογισμικού σχεδίου και του εξοπλισμού advancedproduction, και συσσωρεύσαμε πολλή εμπειρία σχεδίου, κατασκευής και παραγωγής.

Κίνα Huizhou Tianzhuo Chuangzhi Instrument Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

现场管理

Έχουμε ένα λεπτομερές ποιοτικό σύστημα ελέγχου, επαγγελματικό προσωπικό, κάθε βήμα, κάθε διαδικασία, κάθε υλικό, είμαστε θεμελιώδεις να εξασφαλίσουμε ποιότητα των προϊόντων.

Κίνα Huizhou Tianzhuo Chuangzhi Instrument Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Τετραγωνική Huizhou Dakun πόλη Jinzhou, επαρχία Γκουαγκντόνγκ

Διεύθυνση Εργοστασίου:Τετραγωνική Huizhou Dakun πόλη Jinzhou, επαρχία Γκουαγκντόνγκ